Concert "Conte de Nadal", de Charles Dikens

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.

El conte de Nadal ( A Christmas Carol) de Charles Dickens, publicat originalment en anglès l’any 1843, narra la història d’un home avar, egoista i ple de cicatrius aparentment irreversibles (Mr. Ebenezer Scrooge) i la seva conversió després d’una sèrie de visites de fantasmes durant la nit de Nadal. Escrita en plena època victoriana i amb un sentit melangiós cap al passat, el Nadal i els valors de fer pinya contra la cobejança, va tenir una enorme popularitat. 

Amb la idea de mostrar els matisos d’aquest magistral text de Dickens, Albert Guinovart ens regala una partitura bellíssima, sensible i plena de contrastos. Una música al servei de les paraules que dibuixa tots els personatges de la narració. 

Dinamitzant l’acció musical, els dibuixos de sorra de Borja González (Cia. Ytuquepintas) li donen un punt encara més poètic. Sobre una taula de llum artesanal i en total sincronia amb la música i el text, va modelant la il·lustració amb sorra per evocar les diverses escenes i els diversos personatges de la narració. 

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu ofereix un clàssic del nostre Nadal: art, delicadesa i precisió! ç

Fitxa artística

Música i piano: Albert Guinovart

Adaptació del text i coordinació escènica: David Pintó

Art amb sorra: Borja González (Cia. Ytuquepintas)

Gran Teatre del Liceu

Adreça:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Gran Teatre del Liceu
Quan
Des de 21/12/2024 al 22/12/2024

Phone number

Venda d'entrades:
93 4859913 de dilluns a divendres, de 10 a 18 h
Venda d'entrades:
902 78 73 97

Website

Web venda d'entrades:
http://liceubarcelona.cat

You may also be interested in...