Exposició 'IMPERIVM, històries romanes'

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Arqueologia de Catalunya.

La nova exposició permanent del MAC-Museu d’Arqueologia de Catalunya, IMPERIVM, històries romanes, és una guia cap a la descoberta i el coneixement de la civilització romana a través de les històries de diferents habitants de l’imperi romà, dels seus neguits i anhels, que en primera persona expressaran l’experiència de com es vivia un món complex i divers, però al mateix temps global i integrador.

El context d’aquestes històries el trobarem en els diferents àmbits que ens parlaran de manera general, oberta i transversal, dels temes substancials que conformaven la civilització i la cultura romanes, com ara els principis i les manifestacions del poder, les creences, l’estructura social, l’oci, el treball... A través de la presentació i el diàleg amb els objectes i recursos de l’exposició, el visitant podrà reconèixer i copsar l’essència de Roma, així com la projecció del seu poder i la seva cultura durant gairebé més de 700 anys, per tota la Mediterrània i Europa.

Les obres exposades pertanyen a la col·lecció romana del MAC, procedents sobretot de les ciutats romanes de Barcelona, Tarragona i Empúries, però també de la resta de territoris fins on es va estendre el poder de Roma. Els recursos audiovisuals i interactius tindran un paper fonamental en la presentació, la qual es basarà en un sistema d’audioguia integrat i individualitzat.

Aquesta activitat forma part de la Regata Cultural , el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona amb col · laboració de la Generalitat de Catalunya per acompanyar la celebració de la Copa Amèrica de vela a Barcelona.

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Passeig de Santa Madrona, 39*41
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Quan
Acte permanent

Phone number

Tel.:
934232149

You may also be interested in...