Exposició "Pop Air. L'Art Inflable"

Enrere

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Victòria Eugènia.

El Balloon Museum presenta Pop Air, la primera exposició dedicada a l’Art Inflable a Barcelona; una col·lectiva, muntada en els històrics espais del Palau Victòria Eugènia, que acull artistes nacionals i internacionals amb obres que tenen com a element principal l’aire.Són nombrosos els artistes que al llarg dels anys s’han enfrontat a aquest element i la seva contenció dins de formes i materials poc habituals, així com diversos artistes que s’han mesurat amb escultures realitzades amb muntatge i modelatge de globus de diferents formes i mesures. Els artistes involucrats han interpretat el tema i la vocació de l’exhibició, per estimular al visitant mitjançant la constant invitació a viure l’experiència de prop.

La mostra està pensada com un recorregut únic que inclou diverses tipologies d’obres: grans instal·lacions, escultures inflables, obres interactives i digitals. Per últim, una galeria de vídeo dedicada a aprofundir en la història de l’Art Inflable.

Pop Air acull nombrosos artistes, entre els quals es troben alguns dels majors exponents internacionals d’aquest corrent artístic: Eness, Plastique Fantastique, Karina Smigla-Bobinski, Cyril Lancelin, Hyperstudio, Pepper’s Ghost, Pneuhaus & Bike Powered Events, Motorefisico, Quiet Ensemble, Ultravioletto, Max Streicher, Rub Kandy, Filthy Luker, Lindsay Glatz amb Curious Form i Stefano Rossetti.

L’espectador es trobarà en el centre d’una nova modalitat de participació: es convertirà en el director de la seva pròpia presència, per deixar una empremta de l’experiència al món digital i de totes les emocions associades a ella. Un moment viscut aquí i ara que es prolonga, gràcies a una foto, en un temps dilatat. La visita s’enriqueix amb noves pràctiques que creen interaccions i connexions i que situen l’espectador en relació immediata amb les obres, el recorregut expositiu i els altres espectadors presents.

Palau Victòria Eugènia

Adreça:
Pl Josep Puig i Cadafalch, 4*5
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Palau Victòria Eugènia
Quan
Des de 01/05/2024 al 15/09/2024

You may also be interested in...