El Servei de Famílies Col·laboradores participa a un congrés de l'Associació Estatal d'Acolliment Familiar

El Servei de Famílies Col·laboradores participa a un congrés de l'Associació Estatal d'Acolliment Familiar

dc., 24/11/2021 - 14:31

El servei es va presentar al V Congrés "Interès Superior de la Infància i l'Adolescència", a Madrid, com a exemple de bona pràctica de l'Ajuntament de Barcelona en aquest àmbit. 

El passat 12 de novembre de 2021, el Servei de Famílies Col·laboradores va participar al V Congrés “Interès Superior de la Infància i l’Adolescencia”, organitzat per l’Associació Estatal d’Acolliment Familiar (ASEAF) i celebrat a Madrid.  Es tracta d’una trobada bianual, i que enguany va abordar el tema “Acolliment familiar: el dret a créixer en família”.

El Servei de Famílies Col·laboradores va estar present a la taula “Primera passa: suport a les famílies biològiques com a mesura de prevenció de la desprotecció” com a exemple de bona pràctica de l’Ajuntament de Barcelona en aquest àmbit.

El Congrés se celebra cada dos anys amb l’objectiu de promoure la reflexió i la visibilització de temàtiques relacionades amb el sistema de protecció de la infància i l’adolescència i, en especial, amb l’acolliment familiar. Així mateix, es constitueix com un espai per a l’intercanvi de bones pràctiques a nivell polític, social i educatiu.