Entre el 15 i el 21 d'agost, Gràcia omplirà un any més els seus carrers amb la Festa Major de Vila, que comptarà amb gairebé un miler d'activitats culturals i socials. La Festa la fan tots els graciencs i gracienques que han treballat de valent elaborant els guarnits dels carrers que hi participen i recollint així l'esperit d'una tradició que ja té més de dos segles.

Hi ha un munt d’activitats programades per a totes les edats en els diferents espais de festa que requereixen un gran desplegament de serveis i una intensa tasca d’organització. Al llarg de tot l'any, la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia han estat treballant conjuntament amb l'objectiu que tant els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia com els i les visitants que passin per la Festa puguin gaudir-ne plenament d'una festa que es vol consolidar com una festa familiar, inclusiva i lliure d'agressions masclistes.

La cultura popular segueix essent una de les claus d'aquests dies en què l'imaginari festiu gracienc s'enriqueix amb diferents elements de la festivitat popular, com els guarnits, les colles, o l'Àliga de Gràcia.

Volem que la gresca i la rauxa siguin les protagonistes. Per això és important tenir en compte un conjunt de mesures per garantir el bon funcionament de la Festa: restriccions al trànsit rodat, accés en sentit únic als carrers guarnits, serveis de neteja, respecte al descans del veïnat... En aquest web trobareu la informació útil i pràctica de l'organització de la festa per garantir la convivència de totes i tots aquells que hi participem.

Visca la Festa Major de Gràcia!

Mostra’n menys

Notícies

La Festa Major es solidaritza amb el carrer Llibertat

20/08/2019 - 21:46

Els carrers guarnits han decidit tapar portalades o figures principals i aturar la festa demà 21 d'agost de 13 a 14 h per concentrar-se pacíficament a la cruïlla del Torrent de l'Olla amb Llibertat

Gràcia rebutja les agressions sexuals

20/08/2019 - 21:23

Feminismes i dones. S’activa el protocol per a l’abordatge de les agressions masclistes a la festa major a causa de l’agressió sexual patida per una veïna de la ciutat quan tornava de les festes.

Destacats

Us pot interessar

FM Gràcia - Baner Benvinguda

Benvinguda

Podeu llegir la salutació institucional i el ban de la Festa Major 2019.

Baner Altra cara de la festa

L'altra cara de la festa

Aquí podràs conèixer els detalls de l'organització i els serveis que es posen en marxa per garantir el bon funcionament de la festa.

Baner Valors de la festa

Els valors de la Festa

La sostenibilitat, la inclusió i la convivència son els tres eixos al voltant del qual es repensa la festa amb tal d’assolir una celebració per tothom.

Baner Festa i tradició

Festa i tradició

Coneix els orígens de la Festa Major i gaudeix de les fotografies històriques.

Cercador d'activitats