Entre el 15 i el 21 d’agost, la Vila de Gràcia viurà de nou la seva festa major. La festa s’ha adaptat a la situació sanitària derivada de la covid-19 i aplicarà tots els protocols vigents per garantir una festa segura i responsable.

Així, després de més de dos segles, la festa es reinventa amb un munt d’activitats programades per a totes les edats que es podran seguir, en directe, de forma presencial amb reserva prèvia, o en alguns casos, en línia.

Malgrat la situació de pandèmia, la Festa Major de Gràcia 2021 es manté fidel als valors que la caracteritzen, com un element de cohesió social i de veïnatge.

Al llarg de tot l’any, la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia han estat treballant conjuntament per una festa que es vol consolidar com una festa familiar, inclusiva i lliure d’agressions masclistes. És per això que la programació inclou activitats amb perspectiva de gènere i mesures d’adaptació per a les persones amb discapacitat com ara la llengua de signes i la subtitulació.

L’organització de la festa suposa el punt àlgid de la vida associativa del barri i representa d’alguna manera l’expressió màxima de la identitat gracienca.

El tret de sortida, com sempre, serà el pregó de festa major, que enguany el farà Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i veí de la Vila de Gràcia.

En aquest web també pots consultar la informació relativa als orígens i els valors de la festa, gaudir de les fotografies històriques i recordar festes d’anys anteriors.

Més que mai, visca la Festa Major de Gràcia!

Mostra’n menys

Notícies

Barcelona, sense toc de queda a partir del 20 d'agost

19/08/2021 - 19:59

Es mantenen els horaris de les activitats comercials i culturals, que han de finalitzar a les 00:30 hores

La Festa Major homenatja Jordi Fàbregas

19/08/2021 - 12:32

L'acte va comptar amb les intervencions de la Presidenta de la Fundació Festa Major, del Regidor del Districte, la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia i la companya de vida d'en Jordi Fàbregas.

Reconeixement a tots els guarnits de la Festa Major

19/08/2021 - 11:19

Enguany, no es va realitzar l'habitual rànquing i cada comissió va rebre una menció amb relació al seu guarnit.

Entrega del regal institucional a la Festa Major

18/08/2021 - 11:04

El regal institucional d'enguany és l'última edició del Protocol Festiu de la Vila de Gràcia, on apareixen tots els elements de la cultura popular del barri.

Tot a punt per la Festa Major de Gràcia 2021

13/08/2021 - 11:41

La festa recupera cert grau de presencialitat i la major part d’activitats funcionen amb reserva prèvia.

Entrevista a Jordi Cuixart, pregoner de la Festa Major de Gràcia 2021

13/08/2021 - 09:51

El Jordi Cuixart és president d'Òmnium Cultural, activista i veí adoptiu de la Vila de Gràcia, i aquest any serà el pregoner de la Festa Major de Gràcia 2021.

Destacats

Us pot interessar

FM Gràcia - Baner Benvinguda

Benvinguda

Podeu llegir la salutació institucional i el ban de la Festa Major 2021.

Baner Altra cara de la festa

L'altra cara de la festa

Aquí podràs conèixer els detalls de l'organització i els serveis que es posen en marxa per garantir el bon funcionament de la festa.

Baner Valors de la festa

Els valors de la Festa

La sostenibilitat, la inclusió i la convivència son els tres eixos al voltant del qual es repensa la festa amb tal d’assolir una celebració per tothom.

Baner Festa i tradició

Festa i tradició

Coneix els orígens de la Festa Major i gaudeix de les fotografies històriques.

Cercador d'activitats