Aquest web es tornarà a actualitzar per a la propera festa major. Mentrestant pots consultar la informació relativa als orígens i els valors de la festa, gaudir de les fotografies històriques i consultar les activitats de la festa del 2019.

 

Entre el 15 i el 21 d'agost, Gràcia omplirà un any més els seus carrers amb la Festa Major de Vila, que comptarà amb gairebé un miler d'activitats culturals i socials. La Festa la fan tots els graciencs i gracienques que han treballat de valent elaborant els guarnits dels carrers que hi participen i recollint així l'esperit d'una tradició que ja té més de dos segles.

Hi ha un munt d’activitats programades per a totes les edats en els diferents espais de festa que requereixen un gran desplegament de serveis i una intensa tasca d’organització. Al llarg de tot l'any, la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia han estat treballant conjuntament amb l'objectiu que tant els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia com els i les visitants que passin per la Festa puguin gaudir-ne plenament d'una festa que es vol consolidar com una festa familiar, inclusiva i lliure d'agressions masclistes.

La cultura popular segueix essent una de les claus d'aquests dies en què l'imaginari festiu gracienc s'enriqueix amb diferents elements de la festivitat popular, com els guarnits, les colles, o l'Àliga de Gràcia.

Volem que la gresca i la rauxa siguin les protagonistes. Per això és important tenir en compte un conjunt de mesures per garantir el bon funcionament de la Festa: restriccions al trànsit rodat, accés en sentit únic als carrers guarnits, serveis de neteja, respecte al descans del veïnat... En aquest web trobareu la informació útil i pràctica de l'organització de la festa per garantir la convivència de totes i tots aquells que hi participem.

Visca la Festa Major de Gràcia!

Mostra’n menys

Notícies

De nou, rebuig contra les agressions sexuals

28/08/2019 - 13:21

Feminismes i dones. Davant del coneixement d’una nova denúncia d’agressió sexual durant les Festes, la Taula de Treball sobre el Protocol per a l’abordatge de les agressions masclistes, referma el seu rebuig a qualsevol tipus d...

Concentració de rebuig contra les agressions sexuals

22/08/2019 - 19:08

Feminismes i dones. Gràcia es concentra per rebutjar les agressions sexuals patides per tres dones durant la Festa Major

Destacats

Us pot interessar

FM Gràcia - Baner Benvinguda

Benvinguda

Podeu llegir la salutació institucional i el ban de la Festa Major 2019.

Baner Altra cara de la festa

L'altra cara de la festa

Aquí podràs conèixer els detalls de l'organització i els serveis que es posen en marxa per garantir el bon funcionament de la festa.

Baner Valors de la festa

Els valors de la Festa

La sostenibilitat, la inclusió i la convivència son els tres eixos al voltant del qual es repensa la festa amb tal d’assolir una celebració per tothom.

Baner Festa i tradició

Festa i tradició

Coneix els orígens de la Festa Major i gaudeix de les fotografies històriques.

Cercador d'activitats