Una activitat pràctica per conèixer aquest fruit, sovint menystingut.

Un taller pràctic i per redescobrir el garrofer, un arbre sovint oblidat, i la garrofa, un fruit que ofereix moltes més possibilitats de les que pensa la majoria. L'activitat servirà per aprendre sobre la cuina de la garrofa a la Mediterrània fent un viatge culinari per les diferents cultures mediterrànies que l’utilitzen en les seves elaboracions.

Activitat a càrrec de Menjamiques coorganitzada entre l’Aula Ambiental Bosc Turull i l’Espai Consum Responsable, en el marc del cicle 'Alimentació sostenible'.


Horaris

Taller a càrrec de Menjamiques. 

Coorganitzat entre l’Aula Ambiental Bosc Turull i l’Espai Consum Responsable, en el marc del Cicle alimentació sostenible.

Iniciem aquest Cicle d’Alimentació Sostenible amb aquest viatge imaginari pels usos culinaris de la garrofa de diferents cultures a la Mediterrània. Assaborirem la riquesa cultural que envolta aquest fruit, moltes vegades oblidat i menystingut. 

Participa en aquest taller pràctic i acompanya’ns a redescobrir el garrofer, un arbre sovint oblidat, i la garrofa, un fruit amb moltes més possibilitats de les que ens pensem. Coneixerem més sobre la cuina de la garrofa a la Mediterrània fent un viatge culinari per les diferents cultures mediterrànies que l’utilitzen en les seves elaboracions.

Aula Ambiental Bosc Turull

Adreça:
Pg Turull, 2
Districte:
Gràcia
Barri:
Vallcarca i els Penitents
Població:
Barcelona