Assessorament gratuït al petit comerç

17/11/2020 - 08:11

Amb el programa Comerç a punt, Barcelona Activa ofereix assessorament professional individualitzat, d'entre 5 i 12 hores -presencial o de manera telemàtica- per reactivar els negocis.

Necessites assessorament per al teu comerç? En els moments de crisi sanitària i econòmica que estem vivint arran de la Covid-19, creus que et fa falta definir una nova estratègia empresarial per redreçar el teu negoci, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda?

Amb el programa Comerç a punt, Barcelona Activa ofereix assessorament professional individualitzat per reactivar el teu negoci. Podràs disposar d’entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la teva botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els teus ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Com sol·licitar el servei

D’acord amb l’equip tècnic del programa, podràs triar quan i de quina manera vols rebre aquest assessorament.

Per sol·licitar el servei, clica en aquest enllaç i, en la nova pàgina, selecciona el programa d’assessorament “Plans de recuperació econòmica”. Heu d’indicar “Comerç a punt” a la casella superior. Aviat, es posaran en contacte amb tu per valorar la teva sol·licitud i redreçar-te a l’equip tècnic per concretar les visites presencials o a través d’algun mitjà telemàtic.

Comerç a punt és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, i compta amb la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/comerc-a-punt