Arriba el Nadal de Gràcia!

15/12/2020 - 11:03

Activitats lúdiques per a infants i joves, concerts de Nadales, accions per dinamitzar el comerç, pessebres, campanyes solidàries...Aquestes són algunes de les propostes que podeu trobar a Gràcia durant aquest Nadal tan especial.

La situació que ha provocat la pandèmia ha condicionat l’organització de les activitats nadalenques pel que fa a les mesures de seguretat.

Entre les propostes que trobareu aquest any, destaquen:

Nadalàctic

Per cinquè any, del dia 28 al 31 de desembre, trobareu el Nadalàctic a la plaça del Sol, amb un munt de propostes de jocs i activitats per a infants i joves. Per temes de seguretat davant la covid-19, caldrà fer reserva prèvia. Per a més informació i reserva, consulteu aquest link.

Comerç de proximitat

Aquests dies també podreu passejar, triar, remenar i gaudir amb les diferents propostes de les associacions de comerciants i mercats municipals. Són moltes les activitats que trobareu per impulsar i dinamitzar el comerç de barri:

  • El Nadal del comerç a Gràcia

Des de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, es proposen un seguit d’activitats per a tothom amb l’objectiu de celebrar les festes nadalenques a tots els eixos comercials de la ciutat. La programació és variada i incorpora activitats de dansa, titelles, teatre, concerts, espectacles visuals i dinamitzacions específiques de Nadal. Dies 19, 22 i 23 de desembre i 2 de gener. Consulteu les activitats aquí.

  • Activitats infantils a la plaça Revolució

Les botigues de l’Associació de Comerciants dels entorns del Mercat de l’Abaceria han organitzat aquests dies de Nadal diferents activitats a la pl. Revolució per al públic general, però especialment per als infants de fins a 12 anys. Caldrà fer reserva prèvia. Podeu consultar tota la informació en aquest link.

Pessebres

Els barris de Gràcia acullen diferents pessebres de diversos estils: tradicional, Playmobil, leds…Podeu consultar on trobar-los en aquest link.

Altres propostes

  • Concert solidari a favor de JIN-PA. A La Sedeta, 19.12.20, a les 17.30 h
  • Caga Tió. A La Sedeta, 18.12.20, a les 17.30 h
  • Nadal al CAT Tradicionàrius. Diferents dies
  • Campament de les Carteres Reials. Claustre de l’Oratori Sant Felip Neri. 4.01.21

Campanyes solidàries

Aquestes dates també són una oportunitat per col·laborar en campanyes solidàries:

  • Recollida solidària de llibres i joguines a Can Musons. Fins el 18.12.20.
  • Campanya de recollida pel rebost solidari de Gràcia. Centre Moral i Instructiu (c. Ros d’Olano 9). Fins el 18.12.20.
  • Campanya de recollida de joguines. Centre Moral i Instructiu de Gràcia. Del 21.12.20 al 4.01.21.

Això és només un tast. Podeu consultar totes les activitats en breu al pdf de la guia de Nadal.

Adjunts