"Rasca de Nadal": aquestes festes, comprar al comerç de proximitat té premi

15/12/2020 - 16:07

Els comerços i mercats de la ciutat han preparat, a través de Barcelona Oberta i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, una campanya de targetes regal per impulsar les compres al comerç de proximitat de la ciutat. La iniciativa vol ser un acte de reconeixement a la clientela habitual dels establiments de barri.

De les 600.000 targetes regal repartides de manera equitativa per tota la ciutat, n’hi ha 20.432 que contenen un premi per gaudir del sector cultural, esportiu, de la restauració o del lleure de Barcelona. La llista completa de premis es pot consultar aquí. Alhora, totes les targetes regal inclouran un codi per descarregar-te la cançó de Nadal de Barcelona, de la cantant i compositora Paula Valls. Una cançó fresca, plena d’esperança, esperit positiu i amb molta energia.

De fet, és la primera vegada que Barcelona té la seva pròpia cançó de Nadal. L’encarregada de compondre-la ha estat la cantautora Paula Valls. És una crida a l’esperança i l’esperit positiu que parla de les situacions petites del dia a dia. La lletra és un cant a l’optimisme i la il·lusió mentre recorda que res no ha estat fàcil en els últims mesos.