El Comerç del Coll, al Metro

05/01/2021 - 12:08

L'estació de Metro del Coll – La Teixonera acull una exposició amb les imatges dels comerciants de l’associació del barri del Coll. L'objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat.

L’Associació de comerciants Coll Amunt ha posat en marxa aquest Nadal una exposició per donar a conèixer els comerciants de l’associació del barri del Coll.

L’exposició, que es pot veure al Metro del Coll – La Teixonera, consisteix en dos grans cartells de 2×2 metres amb les imatges dels comerciants de l’associació del barri del Coll.

L’acció vol visibilitzar sota terra el comerç de proximitat existent en aquest barri de Gràcia i, al mateix temps, dinamitzar-lo amb la l’eslògan AL TEU BARRI, DE TOT I A PROP. Els cartells de l’exposició porten un codi QR insertat  a través del qual els usuaris del transport públic podran accedir a la pàgina web de l’entitat Coll Amunt.

Aquest projecte ha estat subvencionat per Barcelona Activa a través del programa IMPULSEM EL QUE FAS, que financia projectes que impulsen l’economia dels barris de la ciutat.