Sorteig de Dijous Gras

05/02/2021 - 10:08

El dijous 11 de febrer se celebra el Dijous Gras. Participa en el concurs de truites del Centre Cívic El Coll-La Bruguera!

Al sorteig només es pot presentar una truita per persona. Cal enviar una fotografia de la truita i de la seva recepta abans del 10 de febrer. Les imatges s’han d’enviar a gentgran@ccelcoll.org o per WhatsApp al 622 924 926.

Cada participant rebrà un número de participació un cop feta l’entrega. El dijous 11 de febrer es farà el sorteig a través del canal de Youtube del Centre Cívic. El número es triarà a l’atzar i l’escollit tindrà premi.

‘Carnaval a Venècia’
Podeu visitar l’exposició al Centre Cívic El Coll fins al 27 de febrer. Es tracta d’un conjunt d’imatges que mostren la singularitat d’aquesta celebració popular a la mítica ciutat de Venècia. La inauguració es farà divendres 5 de febrer amb la xerrada ‘El Carnaval, una festa popular i diversa al llarg del temps’, a les 19.30 h.

L’evolució del Passeig de Gràcia
Xerrada a càrrec de Josep Maria Vilarrúbia Estrany, en què es parlarà de la història d’aquest mític carrer de Barcelona. 17 de febrer, de 19 a 20.30 h.