Propostes per viure el Carnaval a Gràcia

10/02/2021 - 11:27

Concursos de truites, concursos de disfresses, exposicions, fotografies amb el Rei Carnestoltes... Mira tot el que t'ofereixen els equipaments de Gràcia per celebrar el Carnaval i gaudir de la setmana més esbojarrada de l'any.

Centre Cívic La Sedeta

Des del centre cívic s’han preparat diverses accions:

  • Vídeo amb un recull d’imatges d’anteriors Carnavals al barri del Camp d’en Grassot: la celebració del Dijous Gras amb la festa infantil de Carnaval a la plaça la Sedeta (organitzada pel Casal Infantil La Sedeta) i el Ball de Carnaval per a la gent gran (organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta), i la Rua de Carnaval i l’espectacle familiar a la plaça el dissabte de Carnaval (organitzada pels serveis del Centre Cívic La Sedeta, el Districte de Gràcia i les Entitats de l’entorn de La Sedeta). Podeu veure el vídeo en aquesta pàgina o al youtube de La Sedeta.
  • Vídeoclip. El Casal Infantil de La Sedeta ha fet la gravació d’una cançó original per acompanyar un videoclip que volen fer amb les gravacions que enviïn les famílies.
  • Rei Carnestoltes. El Casal Infantil ha preparat el rei Carnestoltes de la Sedeta, que es treu cada tarda a la plaça La Sedeta, del 8 al 13 de febrer, per a tothom que vulgui fer-se fotos amb ell. L’horari del rei Carnestoltes és de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h i el dissabte de 10 a 14 h.
    Totes les fotos que arribin via mail a casalinfantil@sedeta.com es penjaran al compte d’Instagram @cilasedeta. També els podeu etiquetar amb: @cilasedeta o #Carnestoltessedeta2021

Més info aquí.

Centre cívic El Coll

Hi trobaràs aquestes activitats:

  • Sorteig amb fotos de truites rebudes. Al sorteig només es pot presentar una truita per persona. Cal enviar una fotografia de la truita i de la seva recepta abans del 10 de febrer. Les imatges s’han d’enviar a gentgran@ccelcoll.org o per WhatsApp al 622 924 926.
    Cada participant rebrà un número de participació un cop feta l’entrega. El dijous 11 de febrer es farà el sorteig a través del canal de Youtube del Centre Cívic
  • Exposició ‘El Carnaval de Venècia’. Un conjunt d’imatges que ens mostren la singularitat d’aquesta celebració popular a la mítica ciutat de Venècia. Del 5 al 27 de febrer. Mes info aquí.

La Violeta

La Violeta organitza dues activitats:

  • Concurs fotogràfic de truites per Dijous Gras. La millor truita obtindrà un sopar per a dues persones a l’Espai Bar La Violeta. Es poden enviar màxim 5 fotografies a administracio@lavioleta.cat del procés d’elaboració i la fotografia final on aparegui la cuinera o el cuiner amb la truita. Si vols, pots compartir les teves fotografies amb el hashtag #DijousGrasLaVioleta a les xarxes socials.
  • Exposició ‘La Vella Quaresma. El calendari de les cames’. Del 4 al 28 de febrer a la 1a planta de La Violeta. Més info aquí.

Fundació Festa Major de Gràcia

La Fundació també ha preparat dues activitats:

  • Lectura de l’arribada i missatge del Rei Carnestoltes. Dijous Gras, 11 de febrer, a les 19 hores. Canal Youtube de la Festa Major de Gràcia.
  • Concurs ‘Mascareta Carnavalera 2021’. Es tracta de convertir la mascareta quirúrgica o la FPP2 en una divertida màscara de Carnestoltes. Hi ha quatre premis diferents i s’hi pot participar fins al 10 de febrer. Més info aquí.

Associació de Comerciants Camp d’en Grassot-Gràcia Nova

  • Concurs de disfresses. El guanyador obtindrà un cap de setmana a Andorra per a dues persones, amb tot inclòs, dins de la sortida anual que organitza l’associació. Hi podeu participar de l’11 al 17 de febrer amb el #CARNAVALCAMPGRASSOT21.