Dia Internacional del Teatre a Gràcia

17/03/2021 - 13:28

Gràcia participa, el dia 26 de març, en la celebració del Dia Mundial del Teatre que, enguany, va dedicat a Joan Perucho. La lectura del manifest a es farà a les 19.30 h al Centre cívic La Sedeta.

Des de l’any 1961 se celebra arreu el Dia Internacional del Teatre. Aquest dia s’organitza a tot el món milers d’actes teatrals i es llegeix un manifest que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre, a proposta de l’Institut Internacional del Teatre.

El districte de Gràcia fa anys que celebra aquest dia que, enguany, es dedicarà a l’escriptor Joan Perucho (1920-2003),  en el marc de l’Any Perucho 2020, ja que l’any passat no es va poder celebrar. L’acte central es farà al Centre cívic La Sedeta  el 26 de març a partir de les 17.30 h.

L’acte central començarà amb l’espectacle infantil de titelles Botànica oculta, a les 17.30 h, i continuarà a les 19.30 h amb els parlaments institucionals i la lectura del Manifest, llegit per persones que durant aquests últims anys han mantingut viva la celebració del Dia Internacional del Teatre a Gràcia. L’acte continua amb la representació de Carles Belda, amb el seu espectacle El Romanç d’històries naturals.

L’exhibició de les diverses peces teatrals es faran a Teatre Lliure,  Jove Teatre Regina, ,  Almeria Teatre, Centre Cívic La Sedeta, Cercle Catòlic i Lluïsos de Gràcia.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.