Procés de participació sobre la xarxa de sanejament

18/03/2021 - 10:07

El 24 de març hi haurà una sessió virtual de presentació i debat dels objectius i beneficis del desenvolupament del Pla de Clavegueram i la seva contribució a la lluita contra el canvi climàtic.

El sanejament és un servei essencial de la ciutat que sovint passa desapercebut. L’Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana que ofereix la possibilitat d’informar-se i debatre sobre les actuacions de millora previstes en aquest àmbit: clavegueram, col·lectors, dipòsits d’aigua, drenatge de la ciutat i manteniment sostenible de la xarxa. També serà l’ocasió per contrastar les bones pràctiques ciutadanes sobre el bon ús de la xarxa de sanejament.

El procés s’emmarca en l’aprovació del Pla Especial Urbanístic d’infraestructures del subsòl per a la gestió del risc d’inundació, que desenvolupa parcialment el Pla Director Integral del Sanejament de Barcelona (PDISBA).

Es faran 4 sessions obertes a la ciutadania:

24 de març de 2021 a les 18 h: sessió general de presentació i debat dels objectius i beneficis del desenvolupament del Pla de Clavegueram i la seva contribució a la lluita contra el canvi climàtic.

• 14 d’abril de 2021 a les 18 h sessió per al veïnat l’Eixample. A més de tractar el Pla de Clavegueram s’informarà de les obres actuals del col•lector de la Diagonal.

• 21 d’abril de 2021 a les 18 h sessió per al veïnat de Sants-Montjuïc. A més de tractar el Pla de Clavegueram s’informarà de les obres de l’eix drenant de l’av. del Paral·lel.

• 28 d’abril de 2021 a les 18 h sessió destinada per al veïnat de Sant Martí. A més de tractar el Pla de Clavegueram s’informarà de les obres del dipòsit soterrat d’aigües pluvials de l’av. de Prim.

Per a més informació i inscripció a les sessions, podeu consultar aquest link.