Punts de vacunació a Gràcia

14/04/2021 - 11:20

Els punts de vacunació dels CAPS de Vila de Gràcia i Pare Claret, juntament amb l'espai habilitat al Mercat de l'Abaceria, han començat a funcionar després de Setmana Santa.

Els punts de vacunació covid han començat a funcionar després de Setmana Santa a l’espai habilitat al Mercat de l’Abaceria i als CAPS de Vila de Gràcia i Pare Claret.

Sant Josep de la Muntanya, ofereix també la seva esplanada i s’estan fent vacunacions des de la tercera setmana de març per als usuaris del CAP Larrard.

També en el Hostel del carrer Perill, que ha estat un punt d’atenció COVID des del mes de gener, s’atenen pacients dels tres caps de Gràcia i també de Sanllehy.

Totes les vacunacions es fan per cita prèvia des del CAP de referència.

Espai al Mercat de l’Abaceria

El punt de vacunació del Mercat de l’Abaceria es troba a la sala polivalent situada en la primera planta de la carpa del mercat i funciona tant al matí com a la tarda.

El cas de l’Abaceria no és únic, ja que a Barcelona altres CAPs han decidit impulsar la vacunació en altres punts externs com són poliesportius, centres cívics i annexos als centres d’atenció primària.

També La Sedeta es convertirà en punt de vacunació a partir del 22 d’abril.