L'Europa és equip de Segona RFEF

26/04/2021 - 10:12

El conjunt escapulat va ascendir a la nova categoria del futbol espanyol després de la victòria agònica contra el Cerdanyola

El CE Europa va segellar el passat diumenge l‘ascens a Segona RFEF davant de la seva afició al Nou Sardenya. El partit contra el Cerdanyola no va quedar sentenciat fins als últims minuts, amb un gol d’Eric López que va significar el 4-2.

El xiulet final de l’àrbitre va fer esclatar d’alegria els aficionats i tots els jugadors, que ho van celebrar sobre la gespa de l’estadi. L’Europa feia 27 anys que no assolia un ascens i tota la família escapulada ho va festejar de la millor manera possible. Tot seguit, la plantilla es va vestir amb la samarreta commemorativa de l’ascens, que portava escrit el lema “Tornem a Segona”.

Amb aquesta victòria, l’Europa militarà la pròxima temporada a l’acabada de crear Segona RFEF, la nova quarta categoria del futbol espanyol. La reorganització de les lligues gestionades per la Federació Espanyola de Futbol busca professionalitzar aquestes divisions i evitar lligues amb tants equips. A Tercera Divisió, on participava l’Europa fins ara, hi havia fins a 397 conjunts, mentre que aquesta nova Segona RFEF en tindrà 90.