Arriba la cursa solidària dels 10 Blaus!

20/05/2021 - 10:23

La cursa es podrà fer entre el 20 de maig i el 20 de juliol de forma individualitzada i tots els diners que es recaptin es destinaran al Rebost Solidari.

La cursa dels 10 blaus d’enguany tindrà un format molt diferent al d’edicions anteriors per garantir la seguretat davant la covid-19.

En aquest sentit, els organitzadors han plantejat realitzar la cursa amb total independència i autonomia, sol/a o acompanyat/da, el dia i a l’hora que cadascú triï durant un període de temps i pel recorregut complet proposat.

Els participants dels 10 Blaus, la cursa de Gràcia, podran comptar un recorregut (5 Km o 10 Kms), cronometrant-lo i confirmant el pas pels diferents punts de control, únicament, utilitzant un telèfon intel·ligent o rellotge amb GPS… Els dos recorreguts proposats es podran repetir tantes vegades com es vulgui. Per a la classificació es tindrà en compte la millor marca realitzada.

Inscripcions

La cursa es pot fer entre el 20 de maig i el 20 de juliol de 2021 a través de www.cvg.cat/cursa i enviant comprovant del pagament de la inscripció a 10blaus@cvg.cat. Una vegada rebuda la inscripció s’enviarà un mail amb el dorsal virtual i els tracks dels recorreguts.

Tot i que es poden realitzar els recorreguts de manera lliure, s’ha establert un preu mínim de 3 €, poden ser més, per participar-hi de manera oficial. El 100% de la inscripció anirà destinat al Rebost Solidari de Gràcia.

Des del 2012

Aquesta prova, que es fa des del 2012 , des del 15è aniversari de l’entitat castellera, s’ha anat consolidant per acostar i fomentar l’esport a la vila de Gràcia. L’any 2020, concretament el dia 17 de maig de 2020 s’havia de realitzar la 9a edició de la cursa Els 10 Blaus, però no va poder ser degut a la pandèmia.