Afectacions a la mobilitat de la ciutat a finals de maig

27/05/2022 - 12:46

Afectacions al trànsit. Continuen els diversos treballs de millora arreu de la ciutat, amb les conseqüents afectacions a la mobilitat. Aquesta setmana, les alteracions de la circulació es concentren a Horta-Guinardó, Nou Barris, Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia.

Continuen els diversos treballs de millora arreu de la ciutat, amb les conseqüents afectacions a la mobilitat. Aquesta setmana, les alteracions de la circulació es concentren a Horta-Guinardó, Nou Barris, Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia.

El dissabte 28 de maig, treballs de reposició d’asfalt al carrer de Lisboa, del qual quedarà tallat el sentit Llobregat. El desviament es farà pel carrer de Porto, la plaça de l’Estatut i l’avinguda de l’Estatut de Catalunya. La parada de bus núm. 2350 (Lisboa – Av. de l’Estatut de Catalunya), de les línies 112 i 185 de TMB, es traslladarà a la parada núm. 3367 (Porto – Plaça de l’Estatut).

El matí del diumenge 29 de maig, substitució del quiosc de l’ONCE a la Via Júlia. Mentre s’estigui duent a terme, el trànsit es desviarà per Via Favència i carrer d’Almansa. Quedaran anul·lades temporalment les parades 810 (Via Júlia – Passatge Quintana) i 808 (Via Júlia – Plaça de Francesc Layret).

També el 29 de maig, tall del carrer de Ferran Puig des de l’alçada del carrer del Caire amb l’avinguda de la República Argentina, deixant pas només a veïns i serveis. El desviament de vehicles es farà per l’avinguda de la República Argentina i els carrers d’Escipció, Homer i Manacor. La línia 131 de TMB farà aquest mateix desviament, de manera que restaran anul·lades les parades 2882 (Caire – República Argentina), 2883 (Portolà – Ferran Puig), 2884 (Ferran Puig – Jardins del Turó del Putxet) i 2885 (Ferran Puig – Agramunt).

Del 30 de maig al 3 de juny, tall del carrer de l’Oblit a partir de la cruïlla amb el passatge de Llívia. El desviament proposat és pels carrers de la Garrotxa, de l’Art i la ronda del Guinardó. La línia 117 de TMB, en sentits anada i tornada, desviarà parcialment el seu recorregut. Quedaran anul·lades les parades 2004 (Oblit – direcció Font d’en Fargas), 2759 (Oblit – Doctor Valls), 2760 (Oblit – direcció Dos de Maig) i 3203 (Renaixença – Vinya). S’instal·laran parades provisionals als carrers de la Renaixença i d’Escornalbou.

Del 30 de maig a l’1 de juny, treballs a l’avinguda de Josep Vicenç Foix. Restarà habilitat un carril de circulació per sentit, restablint-se tots els carrils només durant la nit.

Del 30 de maig al 27 de juny, actuacions al carrer de Romans. S’ocuparan la calçada i la vorera de la banda mar. Quedaran tallats el passatge de Nogués, entre els carrers de Taxdirt i Pare Laínez, amb desviament pels carrers de Pare Laínez, Pau Alsina, Pi i Maragall, Encarnació i Sardenya; i el carrer de Ventalló, entre els carrers de Taxdirt i Pare Laínez, amb desviament pels carrers de Taxdirt, Pau Alsina, Encarnació i Sardenya.

Talls per neteja de túnels

La nit del 29 de maig es tallarà per complet el túnel del Nus de la Trinitat, de 00 a 5 hores.

Les nits del 30 i 31 de maig i 1 i 2 de juny, es tallaran per complet els túnels de la Ronda del Litoral, Colom-Moll de la Fusta-Pla de Palau, de 23 a 5 hores.