Arriba la Festa Major de la Salut 2021!

01/09/2021 - 13:25

Concerts, tallers, ballades, jocs, traca...Aquestes són algunes de les activitats de la Festa Major de La Salut, que es celebrarà entre el 8 i el 19 de setembre.

Concerts, tallers, ballades, jocs, traca...Aquestes són algunes de les activitats de la Festa Major de La Salut, que es celebrarà entre el 8 i el 19 de setembre.

Enguany la Festa Major de la Salut torna amb diversos actes presencials. El tret de sortida serà divendres 10 de setembre amb el Pregó que faran l’Anna Sabadell i l’Angie Caicedo, de la Taula de Gent Gran – Radars. Aquest tindrà lloc davant de la Font del Carbó (Rambla Mercedes amb Carrer de Marianao) a les 18.30 hores.

Fins al 18 de setembre hi haurà concerts, tallers, ballades, jocs i molt més als set espais de la Festa (La Miranda, Casal Cardener, CN Catalunya, etc.). La traca final tancarà la Festa Major de La Salut el diumenge 19 a les 21.00 hores a La Miranda.

Les activitats de la festa no requereixen reserva prèvia, però sí que compten amb un aforament màxim. Els actes s’ompliran per ordre d’arribada.

Podeu consultar el programa sencer al pdf adjunt i també a la pàgina web.

Organitzen: Associació de Veïns La Salut-Park Güell Sanllehy, Associació La Miranda, Associació del Santuari de Sant Josep de la Muntanya, Agrupament Escolta Roland Phillipps, Casal Cardener, Centre d’acollida Gaudí, Centre de Serveis Socials La Salut – El Coll – Vallcarca i Els Penitents, Ciberdona, Cinecaptus, Colla de sardanes del Casal Cardener, Comissió de festes de LA Salut del Carrer Verdi, Comissió jove del barri, Club Natació Catalunya, Holmes Place Sardenya, La Butacargol, La Revista La Salut de Gràcia, Mercat de Lesseps, Parròquia Mare de Déu de La Salut, Quirhort, Salutem Rock, Taller d’història de Gràcia, Taula de Gent Gran – Radars de La Salut, Veïnes per Veïnes de La Salut i Xarxa La Salut Solidària.