Consell de barri a Vallcarca i Els Penitents

11/06/2021 - 09:19

El Consell de barri de Vallcarca i Els Penitents es celebrarà el 16 de juny a les 18 h al casal de barri Can Carol. S'hi podrà participar presencialment, i seguir-lo en streaming.

El Consell de barri de Vallcarca i Els Penitents es celebrarà el 16 de juny a les 18 h al casal de barri Can Carol. S'hi podrà participar presencialment, prèvia reserva, o per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona.

El Consell de barri de Vallcarca i Els Penitents, que tindrà lloc el 16 de juny a les 18.00 h, es farà de forma presencial a Can Carol i es podrà seguir digitalment. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la web del Districte i de la plataforma digital de participació Decidim.barcelona.

Ordre del dia

La sessió comptarà amb el següent ordre del dia:

1. Informe del Regidor.
2. Licitació d’obres 1a fase de Canals i Junyer
3. Informació sobre els pressupostos participatius.
4. Torn obert de paraules.

Donades les mesures i restriccions d’aforament pel COVID-19, es podrà assistir presencialment al Casal de Barri Can Carol (c. Cambrils 26-28) prèvia cita a: participagracia@bcn.cat

També es podrà participar a través dels següents canals:

  • Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a través dels comentaris de la sessió del consell de barri. Es recolliran fins a 24 hores abans de la seva celebració. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona.
  • Digitalment intervenint en directe al consell de barri per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar. Per participar en directe digitalment, cal inscriure’s al següent enllaç. Durant les 24 hores anteriors al consell s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe.

El consell de barri serà retransmès en streaming a través de la pàgina web del Districte de Gràcia i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona, Decidim.Barcelona.

Per a dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell cal adreçar-se al correu electrònic participagracia@bcn.cat.