Convocat el Consell de barri El Coll

18/10/2021 - 10:30

El 26 d'octubre a les 18.00 h tindrà lloc el Consell de Barri del Coll al Centre cívic El Coll - La Bruguera (c. Aldea, 15).

El 26 d'octubre a les 18.00 h tindrà lloc el Consell de Barri del Coll al Centre cívic El Coll - La Bruguera (c. Aldea, 15).

El Consell de Barri del Coll tindrà lloc dimarts 26 d’octubre, a les 18,00 h al Centre civic El Coll-La Bruguera (c. Aldea, 15).

L’ordre del dia del Consell serà el següent:

  • Informe del regidor
  • Implementació de l’àrea verda d’aparcament al barri
  • Torn obert de preguntes

Funcionament de la sessió

Per a cada punt de l’ordre del dia s’obrirà un torn de paraula per resoldre dubtes i qüestions sobre el tema de què s’ha parlat. Caldrà demanar torn de paraula a la sala, o pel xat de la videoconferència.

La participació ciutadana, en el punt de “Torn obert de paraules”, es pot fer:

• Participant presencialment al Consell: Cal inscripció prèvia a través de la plataforma Decidim

• Participant telemàticament al Consell de Barri: S’habilitarà l’enllaç de la trobada a la pàgina del Decidim una estona abans de l’hora marcada per a l’inici del Consell.

Per formular preguntes, tant si s’assisteix presencialment com virtualment, caldrà fer-ho a la plataforma Decidim, fins a 24 hores abans de l’inici del Consell.

El Consell de Barri es retransmetrà en streaming a través de la web del Districte i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, cal adreçar-se al correu electrònic participagracia@bcn.cat.