El Club Excursionista de Gràcia celebra el seu centenari

14/01/2022 - 11:49

El Club Excursionista de Gràcia, fundat el 13 de gener de 1922, celebra el seu centenari amb un conjunt d'activitats per commemorar la fundació de l'entitat.

El Club Excursionista de Gràcia, fundat el 13 de gener de 1922, celebra el seu centenari amb un conjunt d'activitats per commemorar la fundació de l'entitat. Algunes d'aquestes són la recepció institucional a la seu del Districte, la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana o la reforma de la seu de l'entitat.

Aquest dijous dia 13 de gener el Club Excursionista de Gràcia complia 100 anys des de la seva fundació. El centenari s’ha inaugurat amb una fotografía de grup a la Plaça de la Vila, on en un banc de pedra en Josep Buch, Jaume Martorell i Agustí Sobrevia van fundar el Grup Excursionista Mai Enrera el 1922.

S’han organizat activitats pels propers mesos, ja que algunes de les que hi havia planificades pel mes de gener s’han hangut d’ajornar a causa de la pandèmia, com per exemple la recepció institucional a la seu del Districte. Tot i axí, el CEG tindrà l’honor de ser l’encarregat de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, cerimònia que tindrà lloc entre els dies 30 de gener i 20 de febrer.

D’altra banda, s’està treballant també en la reforma de la seu de l’entitat. La biblioteca Vila de Gràcia acull fins al dia 13 de febrer una mostra de les propostes de reforma presentades.