El districte de Gràcia fa balanç de l'acció de govern dels últims 4 anys

31/03/2023 - 12:41

Ja pots consultar el balanç de l'acció de govern 2019-2023, dirigida a fer una Gràcia més justa, humana, feminista i verda.

Ja pots consultar el balanç de l'acció de govern 2019-203, dirigida a fer una Gràcia més justa, humana, feminista i verda.

Des del Districte es fa balanç dels 4 anys de mandat marcats per l’inici de la pandèmcia al març del 2020. Una situació inesperada que va obligar a treballar per garantir les prioritats sanitàries, socials i econòmiques.

El document està dividit en dos grans blocs:

Barris propers i sostenibles, on es detallen totes les accions que s’han dut a terme per transformar Gràcia en un districte ple de barris més verds, sostenibles i jugables, per oferir equipaments de proximitat i accessibles a tots els veïns i veïnes, on han destacat també l’aposta per l’educació pública i el dret a l’habitatge amb l’impuls, per exemple, de la construcció de nous habitatges públics.

Ciutat de drets, on s’expliquen aquelles mesures que han garantit, entre d’altres, el dret a la salut i a les cures, una cultura de proximitat i una Gràcia sense desigualtats, posant sempre el focus en una lluita per aconseguir una Gràcia feminista i lliure d’agressions LTGBIfòbiques. Un districte fet per barris que es sumen i que estan en continu moviment a través de dos grans motors com són el comerç i la cultura popular, tan identificatius del districte.

Un balanç en el que gràcies a la col·laboració del veïnat, la xarxa associativa, el teixit comercial i els treballarors i treballadores públics s’ha anat dibuixant una Gràcia més justa, més humana, més feminista i més verda.