El Palau de la Música acull el Tradicionàrius

22/02/2021 - 10:29

Música. El Tradicionàrius omplirà la sala emblemàtica del Palau de la Música Catalana amb dues propostes excepcionals el mes de març.

El Tradicionàrius omplirà la sala emblemàtica del Palau de la Música Catalana amb dues propostes excepcionals el mes de març.

Dos concerts de les 48 activitats que es faran en el marc del Festival Tradicionàrius tindran lloc al Palau de la Música el mes de març.

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (14/03/2021)
El so contemporani, únic i característic del grup prové de la seva incansable i apassionant exploració dels timbres i sonoritats de la tradició musical klezmer, rom, balcànica i mediterrània.

Després de 9 anys de recórrer els escenaris més importants d’arreu, estrenen el disc ‘Nova Era’ i presenten la nova veu de la banda, la cantant siciliana Margherita Abita. Una proposta que mostra les influències artístiques de cada membre, aconseguint així un so amb identitat pròpia.

Rodrigo Cuevas (19/03/2021)
Agitació folklòrica i electrònica, humor, erotisme elegant, hedonisme i una posada en escena que combina elements vintage amb videoprojeccions i coreografies contemporànies. Rodrigo Cuevas presentarà el seu espectacle, Trópico de Covadonga, basat en les cançons del seu aclamat àlbum ‘Manual de Cortejo’, produït per Raül Refree.

El projecte pivota entre els diferents codis i maneres ancestrals i actuals del festeig, la ronda i l’amor. Es planteja com un cançoner popular contemporani en què el mitjà per narrar les músiques i les històries eternes que regala el folklore són l’electrònica, l’humor, la performance i els codis musicals contemporanis.