En marxa la campanya "Juguem a les places 2021"

26/05/2021 - 13:19

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Les activitats es faran durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Les activitats es faran durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Enguany les activitats tornen adaptades a l’excepcionalitat actual, i seguint totes les mesures de seguretat corresponents. Aquestes, tindran lloc principalment a la Plaça del Sol i a la Plaça del Diamant de les 17 a les 20 h.

PLAÇA DEL SOL (Quiosc de jocs i Tallers creatius)
Quiosc de jocs: dijous 3 i 17 de juny, 1 i 15 de juliol, 9 i 23 de setembre (aquests dies hi haurà dos espais simultanis amb jocs d’habilitat i psicomotrius).

Per previsió de pluja, s’ha anul·lat el quiosc de jocs del 17 de juny i s’ha posposat al 29 de juliol.

Tallers Creatius: 1 de juliol i 23 de setembre (aquest dies hi haurà dos espais simultanis: en un, hi haurà el Quiosc de Jocs amb jocs d’habilitat i psicomotrius, i a l’altre, un taller creatiu d’arts plàstiques).

De 17 h a 20 h.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia a www.juguemalesplaces.cat. Les inscripcions s’obriran una setmana abans de l’activitat.

PLAÇA DEL DIAMANT (Futbol botons, jocs tradicionals i jocs de taula)
Divendres, 11 i 25 de juny, 9 i 23 de juliol, 3 i 17 setembre, 1 d’octubre

De 17 h a 20 h.

Hi haurà tres espais simultanis amb un aforament limitat a 10 persones cada un
La inscripció es fa in-situ al mateix moment.

Mesures

Durant les activitats, i per garantir espais segurs, es realitzaran protocols d’entrada.

Per entrar cal que els infants vagin acompanyats d’un adult (màxim 2 adults per infant) així com esperar el torn mantenint la distància de seguretat 1,5 metres. A més, també serà obligatori l’ús de mascareta, la rentada de mans i la presa de temperatura. Finalment, els usuaris hauran d’emplenar un qüestionari i deixar les dades de contacte.

D’altra banda, durant l’activitat caldrà continuar usant la mascareta i mantenint les distàncies, així com caldrà seure als llocs prèviament desinfectats i seguir les indicacions del personal.

Protocol de la covid-19

Enguany es seguirà un protocol de seguretat davant la la Covid-19. En aquest sentit les mesures a destacar són les següents:

  • Torns de màxim 10 persones
  • Presa de dades de contacte
  • Control de temperatura i símptomes a l’entrada
  • Desinfecció abans de cada torn
  • Gel hidroalcohòlic a l’entrada, sortida i també a les taules de joc
  • Ús de mascareta obligatòria ( a partir de 6 anys, i recomanada a partir dels 3 anys).
  • Jocs nous per a cada torn
  • Protocol de confinament

A més, es realitzarà formació a tot el personal i es comptarà amb un responsable de Salut i Prevenció.

L’edició d’enguany de Jocs a les Places segueix donant vida als més petits amb un munt d’activitats, sempre mantenint llocs segurs per a tots i totes!