En marxa la campanya "Juguem a les places 2020"

07/09/2020 - 09:53

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Seguint totes les mesures de seguretat.

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència. Seguint totes les mesures de seguretat.

Un any més arriba la campanya “Juguem a les Places”,  que proposa activitats de joc a les places per promoure l’activitat familiar, veïnal, i la convivència.

Enguany les activitats tornen adaptades a l’excepcionalitat actual, i seguint totes les mesures de seguretat corresponents. Aquestes, tindran lloc principalment a la Plaça del Sol i a la Plaça del Diamant de les 17 a les 20 h.

  • A la plaça del Diamant, hi trobareu cada divendres, des del 4 de setembre i fins al 16 d’octubre Futbol de botons i jocs de taula, i durant torns de 50 minuts de joc.
  • A la plaça del Sol, hi trobareu cada dilluns del 7 de setembre al 19 d’octubre, quiosc de jocs, i durant torns de 40 minuts de joc.

Durants aquestes setmanes petits i grans podreu gaudir de les places del barri com a lloc de trobada on aprendre a valorar i a millorar l’ús de l’espai públic, complint sempre les mesures de seguretat establertes.

Mesures

Durant les activitats, i per garantir espais segurs, es realitzaran protocols d’entrada i durant les activitats.

Per entrar cal que els infants vagin acompanyats d’un adult (màxim 2 adults per infant) així com esperar el torn mantenint la distància de seguretat 1,5 metres. A més també serà obligatori l’ús de mascareta, la rentada de mans i la presa de temperatura. Finalment els usuaris hauran d’emplenar un qüestionari i deixar les dades de contacte.

D’altra banda durant l’activitat caldrà continuar usant la mascareta i mantenint les distàncies, així com caldrà seure als llocs prèviament desinfectats i seguir les indicacions del personal.

Protocol de la covid-19

Enguany es seguirà un procol en motiu de la crisi sanitària de la Covid-19, en aquest sentit les mesures a destacar són les següents:

  • Torns de màxim 10 persones
  • Presa de dades de contacte
  • Control de temperatura i símptomes a l’entrada
  • Desinfecció abans de cada torn
  • Gel hidroalcohòlic a l’entrada, sortida i també a les taules de joc
  • Ús de mascareta obligatòria ( a partir de 6 anys, i recomanada a partir dels 3 anys).
  • Jocs nous per cada torn
  • Seguida del protocol de confinament

A més de realitzar formació a tot el personal i comptar amb un responsable de Salut i Prevenció.

Amb l’edició d’enguany de Jocs a les Places segueix donant vida als més petits amb un munt d’activitats, sempre mantenint llocs segurs per a tots i totes!