En marxa la Fira de Santa Llúcia 2022!

25/11/2022 - 12:39

La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de la ciutat, obre al públic del 25 de novembre al 23 de desembre al Pla de la Catedral.

La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de la ciutat, obre al públic del 25 de novembre al 23 de desembre al Pla de la Catedral.

Enguany celebra el 232è aniversari i ho fa amb 187 parades que oferiran els tradicional productes nadalencs. Aquest Nadal hi haurà 88 parades dins del sector de pessebres i figures, 69 al sector d’arbres, molsa i herbes i 30 dins del sector d’artesania. Les parades estan distribuïdes en passadissos més amples, on poder triar i remenar còmodament, i amb l’ambientació d’una quinzena d’arbres de Nadal il·luminats.

Una any més s’han organitzat diferents activitats paral·leles a la celebració de la fira com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i les cercaviles de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona.

Diada de les Tradicions

El dissabte 10 de desembre tindrà lloc la Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs, el tradicional esdeveniment que s’ha convertit en dels més destacats de la Fira.

La festa durarà tot el dia i s’hi podran veure mostres de ball, una cercavila de la Carassa,  una funció de titelles d’inspiració nadalenca, animació infantil i el Tió gegant instal·lat en un lateral de la fira.

La Diada també acollirà un dels actes més populars, el lliurament del guardó del Firaire d’Honor, que enguany s’atorgarà al grup de teatre Comediants amb motiu del seu 50è aniversari.

La Fira estarà oberta cada dia de 10.00 a 21.00h.