Festa Major al barri de La Salut

15/09/2020 - 09:32

Concerts, cinema a la fresca, portes obertes a l'Espai Quiró, traca...Aquestes són algunes de les activitats de la Festa Major de La Salut, que es celebrarà entre el 18 i 20 de setembre.

Concerts, cinema a la fresca, portes obertes a l'Espai Quiró, traca...Aquestes són algunes de les activitats de la Festa Major de La Salut, que es celebrarà entre el 18 i 20 de setembre.

Enguany la Festa de La Salut serà diferent, però no per això menys participativa. El tret de sortida serà divendres 18 de setembre amb el Pregó que faran la Clàudia Cardoner i la Sònia Barí, infermera i metgessa del CAP Larrard, respectivament; l’actuació de La Batucargol i l’espectacle de MusicaActiva. Aquests actes es faran al Park Güell.

Fins el 20 de setembre hi haurà concerts a diferents espais (La Miranda, Pl. Lesseps…) i portes obertes a l’Espai Quiró i al Santuari de Sant Josep de la Muntanya.

La festa també es portarà a les cases de la gent gran del barri, on diferents persones els ajudaran a guarnir el seu balcó.

La traca final del dia 20, a la qual es podrà assistir amb reserva prèvia, acomiadarà les festes de La Salut 2020.

Reserva prèvia i streaming

En el cas de les activitats presencials, totes les persones que hi vulguin assistir, hauran de fer la reserva obligatòria a través d’aquest enllaç.

Per assistir als actes del dia 18 (pregó, actuació de la Batucargol i l’espectacle de MúsicaActiva) i altres esdeveniments al Casal de Barri La Miranda, caldrà fer també reserva prèvia a través d’aquest enllaç. Igualment, es retransmetrà per streaming pel canal de youtoube de Salutem Accions Comunitàries.

Per als esdeveniments al Casal de Barri de La Miranda, es farà un concurs perquè el veïnat pugui guanyar entrades pels concerts que es realitzaran en petit comitè. També es retransmetran en streaming pel faceboook de l’Associació de La Miranda.

Podeu consultar el programa sencer al pdf adjunt o bé a través del QR que trobareu en els cartells.

Organitzen: Associació de Veïns La Salut-Park Güell Sanllehy, Agrupament Escolta Roland Philips, Associació del Santurari Sant Josep de la Muntanya, La Batucargol, Casal La Miranda, Casal de barri Cardener, Centre d’acollida Gaudí, Centre Serveis Socials de la Salut-El Coll-Vallcarca i Els Penitents, Ciberdona, Cinecaptus, Colla de sardanes del Casal Cardener, Comissió de Festes de La Salut-Park Güell (c. Verdi), Comissió Jove de La Salut, mercat de lesseps, MúsicaActiva, Parròquia Mare de Déu de La Salut, Park Güell, Quirhort, Salutem-Accions comunitàries del barri de La Salut, Taula de Gent Gran-Radars de La Salut i el districte de Gràcia.