Finalitzen les obres de pavimentació al voltant del llac de la Creueta del Coll

15/11/2021 - 10:33

Les obres de renovació del paviment al voltant del llac de la Creueta del Coll s’han executat en dues fases i ham comptat amb un pressupost de 120.000 €.

Les obres de renovació del paviment al voltant del llac de la Creueta del Coll s’han executat en dues fases i ham comptat amb un pressupost de 120.000 €.

Les obres de renovació del paviment al voltant del llac de la Creueta del Coll s’han executat en dues fases: una primera fase abans de l’estiu (abans de la temporada de bany) i una segona fase després de l’estiu (un cop acabada la temporada de bany).

Les obres han consistit en la substitució del paviment antic, llambordes tipus ‘trief’, per lloses de pedra artificial de 30×20 cm,  de color gris. El cost de la obra, sumant les dues fases, ha estat de 120.000 €.

Un llac de 2000 m2

El parc de la Creueta del Coll es troba al barri del Coll del districte de Gràcia de Barcelona, i està limitat pel passeig Mare de Déu del Coll, els carrers Castellterçol i Taradell i el passatge de Manlleu.

Dins el parc de la Creueta del Coll hi ha un gran llac amb una superfície aproximada de 2000 m² que durant els períodes d’estiu s’utilitza com a piscina oberta al bany públic. El paviment del vas interior d’aquest llac i els sistemes de gestió de l’aigua associats van ser rehabilitats durant els anys 2019 i 2020 per part de BCASA, però en aquesta actuació no es va incloure la renovació del paviment que envolta el llac. En algunes zones, aquest paviment exterior al vas de la piscina, es trobava en mal estat i calia renovar-lo.