A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Gràcia serà l’escenari del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia a Barcelona

13/05/2022 - 11:00

La jornada, que tindrà lloc el 17 de maig a la plaça de la Vila, té l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de garantir els drets de les persones LGTBI.

La jornada, que tindrà lloc el 17 de maig a la plaça de la Vila, té l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de garantir els drets de les persones LGTBI.

Gràcia acollirà l’acte central del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a Barcelona. El proper 17 de maig, a partir de les 17.00 hores, es durà a terme a la plaça de la Vila una jornada organitzada per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de garantir els drets de les persones LGTBI.

La diada, organitzada pel Consell Municipal LGTBI juntament amb diverses entitats, recorda el dia del 1990 en què l´Organització Mundial de la Salut va eliminar l’homosexualitat del llistat de malalties mentals. El cantant i actor Víctor Guerrero serà l’encarregat de conduir l’acte.

El programa és el següent:

  • 17.00: Taller de planter de flors i varietats d’hort i jardí amb els colors LGTBI.
  • 17.00: Biblioteca vivent, on els llibres són les persones, per apropar la realitat del col·lectiu LGTBIQAP+ a la població.
  • 17.30: Contacontes, ‘La peixeta Koi’, de la mà de Risi Animaciones.
  • 18.15: Parlaments i lectura del manifest a càrrec de les entitats del Consell Municipal LGTBI.
  • 18.45: Pilar dels Castellers de la Vila de Gràcia.
  • 19.00: Actuació de la coral Barcelona Rainbow Singers.

A banda d’això, la Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104) oferirà una exposició i una guia bibliogràfica d’obres per lluitar contra l’LGTBI-fòbia entre el 16 i el 21 de maig.