L'Escola Reina Violant obre el pati per Setmana Santa

28/03/2023 - 17:14

Diversos centres educatius ofereixen la possibilitat de gaudir dels patis de l'1 al 10 d'abril a Barcelona.

Diversos centres educatius ofereixen la possibilitat de gaudir dels patis d'escoles i instituts de l'1 al 10 d'abril a Barcelona.

Aquesta Setmana Santa els infants i adolescents que ho desitgin poden venir a jugar al pati de l’escola Reina Violant (carrer Trilla 18-20), de l’1 al 10 d’abril, en horari d’11.00 a 14.00 h.

Els Patis Escolars Oberts al Barri permeten que des d’un context lúdic i educatiu es posi l’accent en la transmissió de valors per a la convivència, la relació i la cohesió social als barris de la ciutat.

Què són els Patis Oberts?

Amb l’obertura dels patis escolars es busca optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant-ne el vessant educatiu i social, fent possible l’ús del pati per a col·lectius o activitats que es puguin dur a terme sense interferències, i potenciant-ne la interrelació. També es vol donar, als infants i joves i a llurs famílies, una alternativa de lleure que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

En la iniciativa municipal “Patis escolars oberts al barri” hi col·laboren el Consorci d’Educació de Barcelona, tots els districtes i diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Adjunts