A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Obrim les portes dels Centres Esportius Municipals

13/05/2022 - 09:00

Jornada de portes obertes a tots els Centres Esportius Municipals al llarg d'aquest cap de setmana.

Barcelona té una gran xarxa d’instal·lacions esportives, entre les quals destaquen els Centres Esportius Municipals (CEM). Aquest dissabte i diumenge, 14 i 15 de maig, els 41 CEM de la ciutat han celebrat una jornada de portes obertes dirigida a tots els veïns i veïnes de Barcelona, que han pogut visitar-los de manera gratuïta. A més, molts centres han obert també les portes per a la pràctica esportiva a les instal·lacions i han ofert matrícula gratuïta durant aquest mateix cap de setmana.

D’altra banda, s’ha recomanat visitar el web de cada centre per consultar les condicions i l’horari de les instal·lacions. Tot i que no ha estat imprescindible, s’ha recomanat reservar cita prèvia per assegurar la visita.

L’esport, a l’abast de tothom

La xarxa d’equipaments esportius municipals està pensada per garantir que a la ciutat tothom pugui trobar un espai per desenvolupar activitat física d’acord amb les seves preferències o necessitats. Per aquest motiu, els equipaments esportius municipals estan oberts gairebé cada dia de l’any.

A més, l’Ajuntament, a través de la xarxa de CEM, ofereix diferents tarifes i descomptes a diferents grups de població. En total, hi ha més de dues-centes tarifes diferents i les podeu consultar directament a cada equipament, per exemple, n’hi ha per a gent gran o gent jove, per a famílies, per a famílies monoparentals, per a persones a l’atur o per a persones amb discapacitat.