Plans (bio)diversos per a aquest cap de setmana

25/11/2022 - 12:14

Cap de setmana. Com cada cap de setmana, Barcelona us ofereix una diversitat de plans de temàtica sostenible: aquesta setmana, rutes, tallers, compostatge i grafit! Llegiu les recomanacions i trieu el que més us agradi.

Com cada cap de setmana, Barcelona us ofereix una diversitat de plans de temàtica sostenible: aquesta setmana, rutes, tallers, compostatge i grafit! Llegiu les recomanacions i trieu el que més us agradi.

Art urbà i salut: Cuidem la Verneda i la Pau

Diferents persones del barri han estat realitzant tallers participatius sobre l’art del grafit, liderats per dues persones professionals. Tot plegat culminarà aquest dissabte en la realització d’un mural comunitari i participatiu, a la Rambla Guipúscoa, sobre l’emergència climàtica. La jornada s’emmarca en el pla Cuidem Barcelona, pel qual es promou el civisme i el respecte a l’espai públic. En aquest sentit, s’hi farà una exposició de vehicles de la nova flota, on els infants podran accedir; es retransmetrà un programa de ràdio en directe, amb la col·laboració de Ràdio Isidreta; es durà a terme un taller familiar ‘Sembra Natura’ i s’instal·larà un Punt Verd Mòbil informatiu.

Dissabte 26 de novembre, d’11 a 14 hores. Rambla de Guipúscoa, 157-159.

Més informació

Taller ‘Fem embolcalls sostenibles’ a Nou Barris

Ben sovint embolcallem els nostres entrepans amb paper d’alumini o d’altres materials contaminants. Des del Castell de Torre Baró us proposen fabricar els vostres propis embolica entrepans amb roba que ja no s’usa i altres materials reutilitzats. Durant el taller, a més, us proposen reflexionar sobre la generació de residus tèxtils i el concepte d’economia circular.

Dissabte 26 de novembre, a les 10 hores. Castell de Torre Baró. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Collita de compost comunitari al Punt Verd de Vallcarca

El compostatge comunitari al Punt Verd de Vallcarca compleix dos anys i des del Bosc Turull volen celebrar-ho. Obriran les compostadores per buidar-les i us obsequiaran amb adob orgànic i un plançó d’enciam perquè us el pugueu endur a casa. Obert a tothom i emmarcat dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Dissabte 26 de novembre, d’11 a 13 hores. Punt Verd de Vallcarca, avinguda de Vallcarca, 71. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Taller ‘Moda circular i sostenible’ a Horta-Guinardó

La sostenibilitat està de moda! El Centre de Natura Can Soler se suma al lema de la 14a Setmana Europea de la Prevenció de Residus: ‘Generar residus és antiquat’. Ho fa amb un taller de moda creativa, a través del qual podreu transformar roba que ja no feu servir en fantàstiques peces noves.

Diumenge 27 de novembre, a les 11 hores. Centre de Natura Can Soler. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Ruta per conèixer el verd i la biodiversitat a la Clariana

La Clariana de les Glòries és un nucli on el verd i la biodiversitat van prenent cada vegada més protagonisme. Aquest cap de setmana teniu la oportunitat de conèixer i recórrer els diferents espais que s’han anat transformant per convertir aquesta zona tan icònica en un connector i dispersor de biodiversitat.

Diumenge 27 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores. Clariana de les Glòries. Requereix inscripció prèvia.

Més informació