XV Setmana de la Dansa a Gràcia

19/04/2022 - 11:12

El Districte impulsa la XV Setmana de la dansa a Gràcia del 25 d’abril a l’1 de maig. Aquesta activitat s’emmarca dins de la celebració del Dia Internacional de la dansa el 29 d’abril.

El Districte impulsa la XV Setmana de la dansa a Gràcia del 25 d’abril a l’1 de maig. Aquesta activitat s’emmarca dins de la celebració del Dia Internacional de la dansa el 29 d’abril.

Des de dilluns 25 d’abril a l’1 de maig,  les entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa ens n’ofereixen una mostra, i obren també els espais on treballen i ensenyen. Unes portes obertes amb una programació d’activitats i actuacions que mostren la dansa com a art escènica.

Gràcia és el districte on conviuen més entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa a la ciutat. Enguany , participen una vintena d’entitats i equipaments de Gràcia per commemorar aquesta setmana en el marc del Dia Internacional de la Dansa.

El 29 d’abril, a les 18 h, el professors i alumnes del Centre de Dansa Ramon Solé llegiran el manifest del Dia Internacional de la Dansa a la plaça del Diamant.

Durant la setmana de la Dansa, s’exhibiran actes impulsats i promoguts des del Districte de Gràcia en què hi col·laboren les seves entitats i associacions vinculades a la dansa i les arts escèniques. Aquesta setmana serà l’escenari on poder visualitzar múltiples versions de balls: danses contemporànies, clàssiques, hip- hop, swings, dansa teràpia, jazz, consciència corporal i dansa, Ioga, dansa teatre, balls de saló i Funky, exhibicions de freestyles, danses tradicionals i de nova creació.

Les activitats previstes a les places es traslladaran a la Biblioteca Jaume Fuster en cas de pluja.

Per a més informació consulta el programa.