Sala Montjuïc

Enrere

El millor cinema, a l’aire lliure celebra l’edició número vint. El Castell de Montjuïc acull un any més la sala de projeccions més fresca de la ciutat, que dedica quatre nits de música i de les produccions audiovisuals més noves al Grec Festival de Barcelona.

Dilluns 4 de juliol

20.45 h: Concert amb Los Stompers (Cançó folk irlandesa).

22 h: Projecció de “Belfast” (Regne Unit, 2021), de Kenneth Branagh. Nascut precisament a Belfast l’any 1960, el director Kenneth Branagh és un dels cineastes que amb més autoritat podia confegir el retrat d’una Irlanda del Nord marcada pels conflictes religiosos i identitaris. Una repassada al passat que, és també, una mirada esperançada cap al futur.

No recomanada per a espectadors i espectadores menors de 12 anys.

Dimecres 13 de juliol

20.45 h: Concert amb Los Carosones (swing i mambo italià).

22 h: Projecció de “Call me by your name” (Itàlia, 2017), de Luca Guadagnino. Romàntic, estiuenc, ple de vida... Així és un film ambientat a la Itàlia dels primers anys 80 que ens parla de primers amors i de totes aquelles coses que hauríem volgut fer però no ens vam atrevir. Les relacions entre un adolescent i l’ajudant del seu pare, en una història escrita per James Ivory a partir de la novel·la d’André Aciman.

No recomanada per a espectadors i espectadores menors de 12 anys.

Divendres 22 de juliol

20.45 h: Concert amb La Kolmena BCN (percussió).

22 h: Projecció de West Side Story (EUA, 2021), de Steven Spielberg. La mort el novembre del 2021 de Stephen Sondheim, el pare dels musicals tal com els entenem avui, va ser un trasbals per al món de l’escena i per a molts espectadors i espectadores. Ens consolarem veient què ha fet amb una de les seves creacions més conegudes (Sondheim en va escriure les lletres) un gran entre els grans del cinema actual, Steven Spìelberg, que, com tants joves de la seva generació, va quedar ferit per sempre més per les aventures dels Jets i els Sharks.

No recomanada per a espectadors i espectadores menors de 12 anys.

Dilluns 1 d’agost

20.45 h: Concert amb Yacine Belahcene (world music, fusió mediterrània).

22 h: Projecció d’ Un héroe (Iran, 2021), d’Asghar Farhadi. Una reflexió sobre la justícia, la moral i sobre aquelles coses que les persones es veuen obligades a fer en alguns moments... Tot, en el marc d’una societat que es debat entre la tradició i la modernitat i en un món en el qual la manipulació dels mitjans de comunicació de masses fa difícil saber del cert qué és veritat i què no ho és.

No recomanada per a espectadors i espectadores menors de 16 anys.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Castell de Montjuïc

Adreça:
Carretera de Montjuïc, 66
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Castell de Montjuïc
Quan
Des de 04/07/2022 al 01/08/2022

Telèfon

Tel.:
932564440

You may also be interested in...