Èxit d'inscripcions a la primera cursa infantil adaptada de l'Eixample

29/09/2021 - 10:32

Infants. Els organitzadors de la cursa han destacat l'enorme èxit de participació d'aquesta nova convocatòria, que es farà dissabte 2 d'octubre.

L'Eixample celebra la seva primera cursa infantil adaptada, en la que participaran 40 infants amb mobilitat reduïda. Serà en el marc de la Festa Major de l'Esquerra, el proper dissabte 2 d'octubre, precedida pel gran èxit de la primera cursa adaptada que es va celebrar a la ciutat durant les festes de Sant Roc del Gòtic.

Els organitzadors de la cursa han destacat l’enorme èxit de participació d’aquesta nova convocatòria. En qüestió de 9 hores es van esgotar les 40 places programades. Si algú més hi vol participar hi ha una llista d’espera a la qual apuntar-se, enviant un correu a cursaadaptadaeixample@gmail.com.

Paral·lelament a la cursa esportiva es faran tallers i activitats. L’entitat ECOM oferirà un taller de dibuix sobre diferents parts del cos per prendre consciència de les dificultats què han de fer front en les seva vida quotidiana les persones amb discapacitat física. També hi haurà activitats de punteria, rapidesa i agilitat adaptades a totes les criatures que vulguin participar-hi.

Durant el matí  es passejarà per la zona d’activitats el NinOt, el gegantó de l’Esquerra de l’Eixample, que representa el mascaró que dóna nom al Mercat del Ninot, i es farà un petit espectacle de dansa.

La cursa començarà a les 10 h a la confluència de l’avinguda Roma amb Calàbria i els infants sortiran en torns de 4 en 4 al llarg del matí. La tercera cursa adaptada serà el 16 d’octubre al Vic i ja s’està organitzant una altra al barri de Sant Andreu per al mes de desembre.

Veniu a animar a aquests petits atletes!