La ludoteca de la Marina ja té nom nou!

13/01/2023 - 17:40

Marina. Més de 1.200 infants del barri han votat per triar el nom finalment escollit, Ludoteca Planeta Galeta, que s'ha presentat aquest divendres amb una dolça celebració.

Més de 1.200 infants de la Marina han votat per triar el nom nou de la ludoteca fins ara coneguda com a Casa dels Colors. Aquest divendres, 13 de gener, el barri ha celebrat la reestrena de la ludoteca municipal amb el nom escollit: Planeta Galeta.

Aquest procés participatiu es va iniciar a l’octubre, quan els infants usuaris de la Ludoteca Casa dels Colors van fer les primeres propostes de nous noms per a aquest espai. Entre els 40 noms proposats, un jurat en va escollir quatre. En aquest jurat hi havia un representant de les famílies, un dels infants, un de l’equip i un de l’empresa gestora de l’equipament, un de la Unió d’Entitats de la Marina, la tècnica d’Infància del Districte i les conselleres d’Educació i de la Marina, que avui han participat a la festa de presentació del nou Planeta Galeta.

Els noms finalistes van ser:

  • Ludoteca de la Marina
  • Ludoteca Mar de Jocs
  • Ludoteca Planeta Galeta
  • Ludoteca Meravelles

Per triar el nom definitiu entre aquests quatre, es va col·locar una urna de votació a la mateixa ludoteca i una altra ha anat passant els darrers mesos de novembre i desembre, amb un carretó informatiu personalitzat per a l’ocasió, per les diferents escoles de la Marina per recollir els vots de tots aquests joves mariners i marineres. Així s’ha aconseguit la participació de 1.212 infants del barri en aquesta tria.

Amb el nom nou, sorgit de la participació de tots els infants que coneixen o fan servir la ludoteca de la Marina, aquest equipament municipal ubicat al carrer dels Alts Forns, 84-86, també es diferencia més fàcilment de l’Espai Familiar Socioeducatiu La Casa dels Colors, situat al passeig de la Zona Franca, 54-56, que manté aquest nom.