Comencen les sessions informatives adreçades a les famílies amb infants nascuts el 2020 i que el curs vinent s’incorporen a I3

08/02/2023 - 14:56

EDUCACIÓ I ESTUDIS. Les sessions informatives són d’accés lliure per a les famílies interessades i tindran lloc del 13 al 27 de febrer.

Del 13 al 27 de febrer de 2023, el Consorci d’Educació de Barcelona, format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitza sessions informatives a tots els districtes de la ciutat adreçades a famílies amb fills i filles nascudes el 2020 i que iniciaran l’escolaritat a I3 el curs 2023-2024.

Les sessions informatives són d’accés lliure per a les famílies interessades i tindran lloc a diferents equipaments municipals de tots els districtes de la ciutat. El calendari de les sessions informatives, districte a districte, es pot consultar aquí.

En aquestes sessions es compartiran les dates clau del calendari i es podran resoldre dubtes sobre els criteris i baremació de la preinscripció o la documentació necessària que s’ha de presentar.

Coneix les escoles a les jornades de portes obertes

Pel que fa a les jornades de portes obertes, tota la informació amb les dates i el llistat dels centres educatius de la ciutat, es pot consultar aquí. Aquestes visites i trobades són prèvies al procés de preinscripció i serveixen perquè les famílies puguin conèixer el funcionament, serveis i projecte de cada centre.

També es poden consultar els centres de proximitat més propers al domicili, un dels principals criteris de valoració que es tenen en compte a l’hora d’assignar prioritat en les escoles.

El calendari general de preinscripció, des del segon cicle d’educació infantil, primària i fins a secundària obligatòria, es pot consultar aquí.