Torna la campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre'

14/10/2023 - 07:00

Tots els nens i nenes nascuts el 2017 rebran a casa una targeta per bescanviar per una publicació a la llibreria més propera.

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” té com a objectius que els infants descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre. Aquest any arribarà a 72.000 infants de Catalunya, que podran anar a triar el llibre que més els agradi a alguna de les 487 llibreries adherides a la iniciativa.

Tots els infants que aquest 2023 fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries que trobaran al llistat i bescanviar la targeta per un llibre.

Es podrà fer entre el 16 d’octubre al 30 de novembre de 2023 i la campanya és limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. L’import del cupó és de fins a 13 €, i s’ha de canviar per un llibre de temàtica infantil. En cas que la publicació que s’esculli valgui més de 13 €, la diferència l’abonarà el client.

En el cas que no s’hagi rebut la targeta, cal enviar un correu electrònic abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms i adreça completa, a fas6anys@gencat.cat. D’altra banda, aquest any s’ha elaborat una guia per al personal docent que conté una sèrie d’accions vinculades a la campanya, per aprofitar pedagògicament el llibre que adquireixin els infants. Així mateix, s’ha renovat l’acord amb l’ONCE per adaptar la targeta al sistema braille de lectura i escriptura tàctil, per tal que els infants amb discapacitat visual també puguin adquirir el seu llibre.

Trobareu més informació en aquest enllaç.