Jugar és un dret, sortim al carrer!

11/11/2023 - 10:44

Infància. El divendres 17 de novembre els Casals infantils de l’Eixample organitzen una tarda de jocs participatius i cooperatius per a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el divendres 17 de novembre els Casals infantils de l’Eixample us ofereixen una tarda de jocs participatius i cooperatius per a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies.

La celebració tindrà lloc a la plaça de Fort Pienc divendres 17 de novembre, de 16.30 a 19 h.

En aquesta ocasió, hi trobareu un espai de joc lliure i creatiu, amb racons lúdics i jocs de construccions, simbòlics, sensorials i heurístic, a càrrec de Joc Joliu. A més, hi haurà un espai adequat per a nadons.

Els infants també podran gaudir de diversos tallers. Koala Art for Kids proposa un taller artístic d’estampació de bosses sota el nom “Tote bags, estampa els teus drets” i l’Aula Ambiental de la Sagrada Família ha preparat el taller “Constructors de refugis!” per dissenyar i construir carrers i places més adaptats al canvi climàtic. La canalla també podrà desafiar la gravetat amb les baldufes gegants de “Spin on Top”, de Viu el teatre!

En aquesta gran festa hi participen els casals infantils de la Sagrada Família, Fort Pienc, Cotxeres Borrell i Urgell. Per a més informació, podeu descarregar el programa o consultar el web de cada equipament.