La Ludoteca Planeta Galeta estrena racons de joc

10/01/2024 - 18:26

Marina. Els infants hi podran jugar a partir d'ara en un petit restaurant, una perruqueria o saltar en un llit elàstic els més petits.

Els Reis d'Orient han portat mobles i jocs nous a la ludoteca municipal de la Marina, que avui estrena nous racons de joc i també alguns armaris d'emmagatzematge. Els infants hi podran jugar a partir d'ara en un petit restaurant, una perruqueria o bé saltar en un llit elàstic els més petits.

La Ludoteca Planeta Galeta ha començat el trimestre avui, dos dies més tard que la resta de ludoteques municipals, per una bona causa: calia muntar i acabar d’instal·lar tots els jocs i mobiliari que hi han arribat els darrers dies. La novetat més visible són els nous racons de joc per als infants més grans, que reprodueixen una perruqueria “Barber Shop” i un petit restaurant anomenat “Neu i cacau”. Els espais de joc dels més petits també s’han renovat i reorganitzat, incorporant-hi fins i tot un llit elàstic a la seva mida.

Grans i petits gaudiran a partir d’avui d’aquestes millores a les instal·lacions, que també inclouen nous armaris d’emmagatzematge a la cuina i a la planta de dalt. Per tant, més espai per poder desar endreçat tot el material necessari per dur a terme més activitats educatives.

Fa justament un any, la ludoteca va estrenar el nom de Planeta Galeta, triat amb la participació de més de 1.200 infants dels barris de la Marina.