Interescolar 2024, la Festa del Joc i de l’Esport

24/05/2024 - 09:35

Infància i joventut. Prop de 2.400 infants i joves de 21 centres educatius i les seves famílies es donaran cita aquest cap de setmana a diversos espais de Sant Martí per oferir una mostra dels esports que han practicat durant el curs escolar.

Prop de 2.400 infants i joves de 21 centres educatius i les seves famílies es donaran cita aquest cap de setmana a diversos espais de Sant Martí per oferir una mostra dels esports que han practicat durant el curs escolar.

La Festa del Joc i de l’Esport Interescolar 2024 serveix també com a tret de sortida per celebrar el 30è aniversari de la Fundació CET10, que des de fa tres dècades promou l’esport i el lleure saludable en la infància i joventut, contribuint així a la transformació social a través dels valors positius que aporta la pràctica esportiva.

El cap de setmana del 25 i 26 de maig, els infants i joves de 21 centres educatius de Sant Martí comparteixen amb familiars i amics el resultat de l’esport que han practicat durant el curs escolar a diferents espais del districte.

Durant la jornada de dissabte 25, el CEM Bac de Roda acollirà els partits de futbol sala infantils fins a la categoria prealeví. Les competicions de vòlei aleví-juvenil, parkour i bàsquet tindran lloc a diversos centres educatius de Sant Martí: les Escoles La Mar Bella, Arenal de Llevant, i els Instituts Salvador Espriu, Front Marítim i Maria Espinalt.

Durant la tarda de dissabte 25, el parc del Clot tornarà a omplir-se de famílies que gaudiran d’exhibicions de diverses disciplines esportives: patinatge urbà, patinatge artístic, gimnàstica rítmica. També es disputaran dues curses familiars amb l’alumnat de primària.

Diumenge 26, el CEM Bac de Roda serà l’escenari de les competicions de futbol sala benjamí, aleví i cadet.

El programa complet de la Interescolar 2024 es pot consultar a l’apartat “Adjunts”.

Fitxers relacionats