Obre la nova àrea de joc infantil dels jardins de Mercè Rodoreda

06/06/2024 - 12:46

Obres. En el marc del Pla Endreça, les obres de millora d'aquest espai verd del barri del Putxet i el Farró han inclòs també la millora de l'accessibilitat i la renovació de l'àrea d'esbarjo de gossos, entre altres actuacions.

En el marc del Pla Endreça, les obres de millora d'aquest espai verd del barri del Putxet i el Farró han inclòs també la millora de l'accessibilitat i la renovació de l'àrea d'esbarjo de gossos, entre altres actuacions.

La nova àrea de joc infantil s’adreça a infants de 6 a 12 anys i incorpora una zona de joc inclusiu, amb jocs accessibles i una nova àrea de cautxú. S’hi ha instal·lat també una nova zona de sorra com a paviment esmorteïdor i de joc, així com un tobogan, un joc de molla, una hamaca, una saltarella i un joc d’escalada amb preses i cordes.

Així mateix, s’ha renovat i ampliat l’àrea d’esbarjo de gossos, incloent la instal·lació d’un nou drenatge de l’espai i un nou sistema de neteja amb aspersors

A més, s’ha renovat el mobiliari urbà, com bancs i papereres, s’han millorat les escales i l’enllumenat, amb noves columnes de llum LED, i s’han estabilitzat els talussos per garantir la seguretat.

La intervenció es va posar en marxa el passat 23 d’octubre i ha durat set mesos.