CREA'T, la festa de la creativitat de gènere a la infància

11/06/2024 - 12:38

Cinema, contes, tallers, jocs i exposicions dissabte 15 de juny a la Fabra.

Arriba la 2a edició de CREA’T, la festa de la creativitat de gènere a la infància. Es durà a terme dissabte 15 de juny i totes les activitats, excepte el cinema familiar, les acollirà la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’accés és gratuït, però cal inscripció prèvia.

Tallers, contes, espais de joc, xerrades, cinema i exposicions són les propostes que engloba CREA’T, una festa pensada per al públic familiar. És un projecte de L’hora Lliure – Associació Espai i Lleure, subvencionat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

En el programa hi trobem per exemple un taller de rap queer infantil, pensat per a infants entre 5 i 10 anys; un taller de xapes o un de collage; una xerrada sobre llenguatge no binari; l’exposició titulada “Una mirada LGTBI+ al món animal”; un espai de contes per llegir en família amb històries que trenquen motlles i amplien els imaginaris, o un espai de joc simbòlic per posar les cures al centre i fer visible la importància de sostenir la vida.

Trobareu tots els detalls de la programació en aquest enllaç.