El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants ha reflexionat sobre el dret dels infants a una ciutat amable

28/11/2022 - 14:05

Programes educatius. 5.300 persones han participat a la darrera edició del Cicle de Cinema del Drets dels Infants, que enguany ha abordat el dret dels infants a una ciutat amable i a l'espai públic

5.300 persones han participat de la darrera edició del Cicle de Cinema del Drets dels Infants, que enguany ha abordat el dret dels infants a una ciutat amable i a l'espai públic

Sota el lema Barcelona dona molt de joc el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants ha acostat la Convenció dels Drets dels Infants al nens, nenes, adolescents i famílies de la ciutat i ha potenciat el debat i la reflexió sobre quines necessitats te la infància i l’adolescència per gaudir de l’espai públic a Barcelona.

Amb un total de 30 sessions, dividides en 6 pel·lícules (Yoko y sus amigos, Jacob, Mimi i els gossos del barri, Pinotxo 3000, El Zoo d’en Pitus, Que bonic que és viure! i Perifèria), en funció de les edats dels infants als quals s’adreçava, el cicle ha arribat a més de 5.300 participants.

La finalitat de la proposta d’enguany ha estat conscienciar els infants sobre el dret a un entorn amable i amigable que n’afavoreixi la qualitat de vida i sobre el fet que per viure dignament és imprescindible fruir d’una ciutat i d’un barri que treballin per millorar les condicions socials i ambientals.

En aquest reportatge del programa Catacrack de Betevé podreu escoltar el que opinen els nens i les nenes de l’Institut Escola Trinitat Nova, escola participant del programa.