Més de 1000 infants participen a la trobada online del programa escolar Joc Perdut

23/10/2020 - 07:01

Esport escolar. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, celebra una sessió especial del projecte escolar en horari lectiu  “El Joc Perdut”

La jornada, que comptarà amb la participació virtual  de més de 1.000 nens i nenes, és la trobada final del curs 2019-20, que no es va poder fer presencialment degut a la situació derivada de la pandèmia i que ara es planteja com una sessió que cada escola podrà seguir en directe per streaming a través del canal de Youtube de BCN Esports.

“El Joc Perdut – Jugada Virtual” consisteix en  la representació d’una història mitjançant diversos personatges i una ambientació de conte,  que es farà en viu des de la pista d’atletisme del CEM La Mar Bella,  i que els nens i nenes, provinents de P5, 1r i 2n de primària d’una trentena d’escoles de la ciutat, podran seguir en directe des de les seves escoles, i participar activament realitzant de manera conjunta els jocs practicats durant el curs passat.

El Joc Perdut

“El Joc Perdut” és una activitat escolar en horari lectiu, emmarcada en el programa municipal “L’Escola fa esport a la ciutat”, que vol recuperar els jocs a l’espai lliure a la ciutat per a l’alumnat d’educació infantil. Els objectius són fomentar el joc compartit i l’establiment de noves relacions d’amistat entre els infants, facilitant que es relacionin amb altres centres educatius.

El curs passat 2019-20, a causa de la pandèmia de la covid-19, es va adaptar una petita història per fer-la des de casa, “el Joc Perdut a Casa”, i ara s’ha adaptat aquesta activitat perquè els i les infants hi participin des de les seves escoles.