En aquest apartat hi trobaràs les principals campanyes de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de l'Orgullosa, que inclou la celebració del 17 de maig, Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia, i del 28 de juny, Dia internacional de l’Orgull LGTBI.

L'Orgullosa Barcelona

Campanya 2022

Del 21 de maig al 28 de juny, sota el nom de l’Orgullosa, Barcelona es va vestir de festa i reivindicació, per mostrar-se al món com la referent que és en la defensa de drets i llibertats dels col·lectius LGTBI, la lluita contra LGTBI-fòbia i en la promoció de la diversitat sexual i de gènere.

La celebració va recórrer els diferents barris de la ciutat, va convidar la ciutadania a gaudir d’una àmplia oferta d’activitats artístiques i va culminar amb una gran gala musical el mateix 28J, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, a l’Anella Olímpica de Montjuïc.

Campanya 2023

Barcelona es va tornar a vestir de festa i reivindicació durant el mes de juny per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull i defensar els drets i llibertats dels col·lectius LGTBI.

Amb les propostes “Orgull de barri” i “Orgull de museus” es va presentar una àmplia programació d’activitats durant tot el mes de juny, elaborada en col·laboració amb el Centre LGTBI de Barcelona —gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya. Una programació cultural dissenyada a mida per fer gaudir la ciutadania i alhora reivindicar la diversitat sexual, afectiva i de gènere.