None

Art i feminitat. Un viatge a través de 5.000 anys de creences del poder espiritual: des de la divinitat hinduista Xakti fins a Oxun, l’'orixá' de la fertilitat en la cultura ioruba de Nigèria.

Amb escultures, objectes sagrats i obres d’art de diversos continents i des del món antic fins a l’actualitat, l’exposició Venerades i temudes. El poder femení en l’art i les creences ens mostra com deesses, dimonis, santes i altres éssers espirituals han tingut un rol rellevant per a la nostra comprensió del món.

Des de la saviesa, la passió i el desig fins a la guerra, la justícia i la misericòrdia, es fa un recorregut transcultural per diferents expressions dels poders espirituals femenins arreu del món.

La selecció de 154 peces del British Museum, en diàleg amb una selecció d’artistes contemporanis de renom, ens convida a reflexionar sobre el poder femení i la feminitat avui.

Més informació.

Horaris

Aquesta exposició posa en relleu les múltiples cares del poder femení. Deesses, esperits, dimonis o santes, figures que han estat venerades i temudes fins avui i que han influït i encara influeixen en la vida de les persones.

Amb escultures, objectes sagrats i obres d’art de diversos continents i des del món antic fins a l’actualitat, aquesta exposició ens mostra com deesses, dimonis, santes i altres éssers espirituals han tingut un rol rellevant per a la nostra comprensió del món. Des de la saviesa, la passió i el desig fins a la guerra, la justícia i la misericòrdia, es fa un recorregut transcultural per diferents expressions dels poders espirituals femenins arreu del món.

La selecció de 154 peces del British Museum, en diàleg amb una selecció d’artistes contemporanis de renom, ens convida a reflexionar sobre el poder femení i la feminitat avui.

CaixaForum Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona