Com ens movem pel Poble-sec?

16/11/2020 - 16:29

Per avançar en la redacció del Pla de Mobilitat Activa del barri del Poble-sec, el Districte de Sants-Montjuïc vol comptar amb la participació de la ciutadania. S'han previst dues sessions en línia i un qüestionari per analitzar la situació actual. Aquests debats tindran lloc en el marc del procés participatiu del Pla de Barris del Poble-sec, amb la voluntat d'incorporar-hi els elements de diagnosi sobre l'espai públic del barri.

El Pla de Mobilitat Activa del Poble-sec vol afavorir de manera efectiva el canvi dels desplaçaments dels habitants i visitants del barri cap als modes més sostenibles i saludables com anar a peu, la bicicleta i el transport públic. Un pla per fomentar la mobilitat centrada en les persones i per transformar l’espai públic del barri en benefici d’això. Actualment, bona part dels carrers està reservada a la mobilitat del vehicle motoritzat privat.

En la primera fase d’aquest procés participatiu sobre el nou Pla de Mobilitat Activa del Poble-sec, es vol validar amb la ciutadania l’anàlisi tècnica realitzada prèviament. La primera sessió de participació tindrà lloc dijous 19 de novembre a les 18 h. Si voleu connectar-vos-hi, contacteu amb el correu dte03_participacio@bcn.cat.

Amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament d’aquesta sessió i complementar la feina que s’hi faci, us compartim un qüestionari per copsar la visió ciutadana de les problemàtiques en relació a l’espai públic i la mobilitat. Podeu emplenar-lo ara en cinc minuts i compartir-lo amb qui considereu del barri.

A partir de la diagnosi tècnica i participada sobre la mobilitat actual al barri del Poble-sec, es convocarà una segona sessió oberta de participació del veïnat per plantejar propostes d’actuació que hauran de ser valorades i prioritzades per les persones participants.