Tallers de cuina per un Nadal atípic

24/11/2020 - 13:37

Aquesta època de l'any és, per excel·lència, quan més temps passem a la cuina. I per si se t'han esgotat les idees, alguns centres cívics de Sants-Montjuïc han preparat tallers monogràfics de cuina nadalenca.

En el context d’un any molt diferent, aquest Nadal es preveu d’allò més atípic. Les recomanacions de seguretat per la pandèmia provocada per la covid-19 apunten que les reunions nadalenques seran menys nombroses. Però això no suposa un impediment per a gaudir de bons àpats.

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia i es faran en línia a través dels webs dels centres.

  • 3 de desembre i 10 de desembre a les 18.30 h

Per poder preparar uns bons entrants, el CC Casa del Rellotge ha organitzat un taller de “Bocaditos” i canapès d’aperitius nadalencs. Per poder accedir-hi cal comprar les entrades al web. El preu és de 17,04 €.

  • 11 de desembre a les 17.30 h

Novament, el CC Casa del Rellotge ha preparat una activitat en família per decorar les galetes de Nadal tots junts. Ja podeu aconseguir les entrades al web per 7,31 €.

  • 14 de desembre a les 19.30 h

El CC El Sortidor us convida a una cita per aprendre a fer un Menú de Nadal a l’estil francès. Entre les propostes culinàries trobem un avet amb pasta de full farcida, confit d’ànec amb parmentier i, per postres, el tronc de xocolata tradicional. Podeu fer-vos amb les entrades a través de l’enllaç per 10,36 €.